Beautysecrets

Alienek hódítása a parfümök világában

2019. december 05. - Beautysecrets

Az egyedi nevű és illatú parfümök közül érdemes közelebbről is megismerni Thierry Mugler parfümjét, az Alien-t. A parfümök szokatlan üvegei önmagában sem mindennapiak, a benne rejtőző illatokat megérezve pedig biztosak lehetünk benne, hogy az Alien különleges nőknek és férfiaknak, különleges alkalmakra készült illatkompozíció.

alien_edp_60ml_1280141.png

Már a név is titokzatos. Az alien idegent jelent, a kifejezés az idegen bolygó veszélyes lényeiről szóló Alien filmekből lehet ismerős. Thierry Mugler munkái, kollekció és illata mind különlegesek és egyediek, az Alien viszont egyenesen egy más világból érkezett alkotás. Semmivel sem összetéveszthető illatok, fantasztikus üvegekben.  

Alian Man

A férfi parfümök világában a Alien Man megalkotása egy új korszak kezdetét jelentette. A futurisztikus hangulat átjárja az illatkreációt és viselőjét is. Mugler a parfümhöz egy új hőst keresett, egy félig emberi és félig isteni lényt, aki az fényt keresi. Így az illat erőt és pozitív energiát sugároz

AZ ALIEN MAN EGY EGYEDI ÉS EXTRÉM ILLAT, EGY MAGASBA LENDÍTŐ ROBBANÁS, A FRISSESÉG, AZ ÉRZÉKISÉG ÉS AZ EGYEDÜLÁLLÓ VONZALOM KEVERÉKE. EGY ILLATSOKK - OLYAN ÖSSZETEVŐKKEL, MINT A AZ OSZMANTUSZ VIRÁG, MELYET A BŐR EGYEDI AROMÁJA EGYENSÚLYOZ.

THIERRY MUGLER

Az Alien egy egyedi bőr aromákat tartalmazó illatcsalád. Ezt a domináns illatjegyet kombinálja az oszmantusz virággal és a kajszibarack különleges aromájával. Ezek párosulnak olyan különleges jegyekkel, mint a füstölt bükkfakéreg, így válik az illat különlegesen megnyugtatóvá és érdekessé.

mugler_alien_man_edt_100ml.jpg

Üvege a női illat modernebb változata, a palack egyszerre minimalista mégis grafikus. Letisztultabb, mint a női parfüm üvege, szélei simábbak, alapja robusztusabb, aranyszínű csúcsát egy szilárd ezüst vonal váltja fel.
Egyszerű, könnyen felismerhető forma. Egy igazi férfias illat, időtlen eleganciával.

Alian Woman

A különleges, titokzatos, pozitív energiával teli parfüm viselője is úgy fogja érezni, hogy egy másik világból érkezett. Az Alien varázslatos vonzerőt biztosít a viselőjének és kihangsúlyozza a szabad személyiségét. 

A Thierry Mugler Alien parfüm egy napsütötte, édesen fűszerezett fás illat. Fejjegye a sambac jázmin, szívjegye s cashmere fa, alapjegye pedig a fehér ámbra. Erős, határozott, édes illat ez, viselője titokzatos, valódi nővé válik. 

Az Alien üvege olyan, mint egy dizájner műalkotás. Az aranyba foglalt drágakő formája olyan, mint egy palástos, idegen uralkodó. Ezzel is az erőt, az energiát sugározza.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautysecrets.blog.hu/api/trackback/id/tr215334258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása