Beautysecrets

A belső szépség titkai

2019. június 04. - Beautysecrets

Azt, hogy az igazi szépség belülről fakad, magunkon is látjuk nap mint nap. Ha jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ha kiegyensúlyozottak és boldogok vagyunk, szívesebben nézünk a tükörbe és jobban is tetszik az, amit benne látunk. Ám ha nem vagyunk jól, ha stresszelünk, ha megbántottak, ha szomorúak vagyunk, az az egész külsőnkre is hatással van. Tehát a szépségápolást valójában egészen belülről érdemes elkezdeni. De mire érdemes figyelni? 

shutterstock_328676489.jpg

A harmónia, hogy jóban legyünk önmagunkkal és a környezetünkkel, fontos a boldogsághoz. A boldogságunk pedig az egész szervezetünkre, egészségünkre és a bőrünk szépségére is jó hatással van. Sosem a vastag smink az, ami igazán széppé tesz egy nőt, hanem a kisugárzás és a jólápoltság. 

oils.png

Figyelj magadra!

A munka, a család, a barátok mind sok energiát és figyelmet igényelnek. Mindenhol szeretnénk megfelelni, de az időnk és az energiánk is véges. Néha muszáj tölteni is magunkat, erre pedig időt kell szánni. Mindenkit más pihentet, van aki futni megy, más megnéz egy filmet vagy olvas egy órát, de mindenképp szánjunk időt rendszeresen saját magunkra is. Engedjük el a kötelezettségeket, kapcsoljuk ki telefont és “önzőzzünk kicsit”. Kortyoljunk el egy finom kávét vagy teát, teremtsünk magunk köré megnyugtató környezetet, párologtassunk valami megnyugtató, finom illatot és kényeztessük magunkat. A főnökünk, a kedvesünk, a családunk és a barátaink is jobban járnak velünk, ha kiegyensúlyozottabbak vagyunk és mindez az arcunkra is kiül majd. 

shutterstock_796025332.jpg

Ne rágódj!

Nehezen bocsátasz meg másoknak és magadra is sokáig haragszol, ha hibázol? Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyél és az is maradj, el kell engedned a negatív érzéseket és nem cipelni magaddal hosszú, hosszú évekig. Mindenki hibázhat, de ezt engedd meg magadnak is: tanulj belőle, gondold át hogy miért történt és találd ki, hogy kerülheted el legközelebb. Ha jóban vagy magaddal, elfogadod, sőt ha szereted magadat akkor a kisugárzásod is pozitívvá válik és a tekinteted is ragyogóbb lesz. 

shutterstock_1038413779.jpg

Tegyél jót!

Az, hogy valamit nem magadért, hanem kizárólag másokért teszel, időt, energiát és pénzt nem sajnálva segítesz, jót tesz a lelkednek is. Nem csak önbizalmat ad, de jobban tudod értékelni azt, amid van és sokkal színesebbnek látod a világot, így elfogadóbb leszel. Vállalj önkéntes munkát, jótékonykodj, keresd meg azt a területet amihez hozzá tudsz tenni, ahol rád van szükség. A hasznosság jó érzéssel tölt majd el és hozzásegít a belső békéhez, ami a kisugárzásodon is meglátszik majd. 

shutterstock_1325678933.jpg

A kevesebb több

Sosem a vastag smink, a drága ruhák, a mély dekoltázs vagy a rövid szoknya tesz igazán széppé egy nőt. Az egészséges, ragyogó bőr sokkal vonzóbb, mint a vastag alapozó és púder réteg, tehát ha igazi szépségre vágysz, fordíts nagy figyelmet a bőröd ápolására. Keress természetes, növényi összetevőket tartalmazó, bőrödnek megfelelő arcápolókat. Egy kis plusz kényeztetésért pedig használj relaxáló, élénkítő, stresszoldó aromaterápiás hatású olajokat, amiktől nem csak a bőröd ragyog majd, de az illatok a lelkedre is jó hatással lesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautysecrets.blog.hu/api/trackback/id/tr4714877496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása