Beautysecrets

JÁTSSZ ÉS NYERJ! 5 tipp, hogyan legyen tökéletes a megjelenésed a Sziget Fesztiválon!

2019. augusztus 01. - Beautysecrets

Dübörög a fesztiválszezon, egymást érik a szabadtéri bulik, készülünk kedvenc előadóink koncertjeire. Augusztus elején pedig indul a legek legje: a Sziget Fesztivál. Ha megvannak a jegyek és már csak a napokat számolod, azon is biztos elgondolkoztál, hogy mi legyen az idei fesztivál outfited, milyen sminkben éreznéd a legjobban magad és mivel készülj, hogy a lehető legjobb formádat hozd a nyár legnagyobb buliján. Most ebben próbálunk segítséget nyújtani néhány tippel, hogy csinos és menő legyél az idei partikon is. 

shutterstock_462255040.jpg

1. Gyors és hatékony arctisztítás előtte és utána

Erre az alkalomra még az is erősebb és feltűnőbb, különleges sminket választ, aki egyébként a hétköznapokban megelégszik egy BB krémmel és a szempillaspirállal. Az utóbbi évek legnagyobb trendje az arcfestés és a csillogás, amit csillámporral, apró kövekkel érhetsz el, amit a szemek köré, vagy az orcákra kell felvinni. 

shutterstock_298773728.jpg

Persze fontos a megfelelő alapozás is: válassz izzadást jól viselő terméket, ami nem ül bele a pórusokba és könnyű, természetes hatású. A vastag, maszk szerű fedés ilyen alkalmakkor felesleges, ráadásul karbantartani is nehéz, ezért a legjobban egy jól fedő BB krémmel, vagy némi korrektorral jársz egy nyári fesztiválon. 

A szemfestéked legyen vízhatlan és tartós, a különleges kiegészítőket, a csillámporokat és köveket pedig jó minőségű, speciális, bőrbarát ragasztóval rögzítsd. 

shutterstock_1215722269.jpg

Ahhoz, hogy a arcra felvitt festék tartós legyen, érdemes tiszta arcbőrrel nekiállni a sminkelésnek. A buli után pedig különösen fontos, hogy ne feküdj le arctisztítás nélkül, hiszen a festéken kívül a por is beleült a pórusaidba. A gyors, de hatékony lemosáshoz használj kendőt, vagy micellás tejet, ami felfrissíti és táplálja is a bőrödet.  

2. Hidratálás kívül és belül 

Mielőtt felrakod a bulira szánt sminket, az alapos tisztítást kövesse hidratálás, hogy a festék szépen megmaradjon a bőrödön. Ám ezzel a hidratálásnak nincs vége: fontos, hogy megfelelő mennyiségű vizet is igyál a buli alatt, így a bőröd szép feszes és üde marad. De fontos a külső táplálás is: használj hidratáló arcpermetet, ami felfrissít és feltölti a bőrödet. 

shutterstock_374206459.jpg

A Lierac Reggeli hidratáló permet a buli után is jól jön: helyreállítja az alvás okozta nyomokat, újraéleszti és oxigénnel tölti fel az arcbőrt a HydraO2 komplex felhasználásával, melyet az esztétikai orvoslás szövetoxigenizációs technikája ihletett.  Kattints,és nyerj egy hidratálót!

kep1.jpg

3. Ne feledkezz meg a napvédelemről! 

Ugyan a legnagyobb bulik este kezdődnek, napközben is érdemes kilátogatni a fesztiválra. Ilyenkor azonban fontos védeni a bőrödet a nap káros sugaraitól is, hiszen a programok nagy része nem árnyékban, vagy zárt helyszínen zajlik. Védd a fejedet a tűző naptól kalappal, a szemedet pedig egy UV szűrős, csinos napszemüveggel. 

shutterstock_298767107.jpg

A bőrödnek megfelelő napozó termékek mellett érdemes UV szűrős alapozót, vagy BB krémet kenni az arcodra. A Nuxe napozó termékei ideális védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugárzás ellen, mindemellett természetes összetevőket tartalmaznak. Találsz köztük olyan terméket is, ami egyben használható arcra és testre is. 

kep2.png

4. Csinos és hasznos kiegészítők 

A naptól és a portól különböző kiegészítőkkel védheted meg a bőrödet és a hajadat. A káros sugarak nem csak a bőrödet károsítják, de a hajadnak is rosszat tesznek: kiszárítják, töredezetté teszik és akár festett, akár természetes, a szín is kifakul. Kendőkkel, kalapokkal, sapkákkal is védheted a hajadat, a lényeg hogy szellős és kényelmes legyen és ne zavarjon a bulizásban. 

shutterstock_1192351933.jpg

Idén a trendi napszemüvegek között a keskeny, szögletes lencsétől a hatalmas, kerek formákig minden megtalálható. Fontos, hogy ne válassz olcsó, rossz minőségű napszemüveget, mert lehet hogy jól áll, de a szemedet nem véded, sőt árthatsz is vele. 

A hajadat védheted speciális termékekkel is, a színvédő samponok balzsamok és permetek segítenek megőrizni a hajad ragyogását.

kep3.jpg

5. Ha csak egy részlet fontos: válassz valami horgolt vagy csipkés ruhadarabot!

Az idei trendek egyik legegyszerűbben és kényelmesebben hordható darabja a horgolt és csipkés kiegészítők, mellények, ruhák és szoknyák. A laza, egyszerű darabok nem zavarnak majd a táncban és szellősek lesznek a nagy melegben.

shutterstock_1130324489.jpg

Igazi fesztiváltrend, a 70-es évekre emlékeztető, hippis darabokat a legtöbb boltban megtalálod, de talán a szekrényben is találsz otthon egy elfekvő darabot. Remekül mutatnak vidám karkötőkkel és hajpántokkal.

shutterstock_462255064.jpg

Azt viszont ne várd egy horgolt mellénytől, hogy megvéd a hajnali hidegtől, ezért a divatos darabok mellett mindig legyen nálad valami meleg holmi is, hiszen bármikor jöhet egy levegőt lehűtő eső, a hajnal pedig mindig csípős, főleg a Duna mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautysecrets.blog.hu/api/trackback/id/tr7514976554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása