Beautysecrets

Hangolódjunk egymásra páros illatokkal is!

2020. január 08. - Beautysecrets

A férfi és női parfümök leggyakrabban az illatuk alapján könnyen elkülöníthetőek. Ám a férfias fás, fanyar parfümök és a virágos, édes női illatok mellett kaphatóak már uniszex, azaz mindkét nem számára ajánlott kreációk is. Ha pedig vágyunk a határozottan különböző illatra, ám mégis szeretnénk, ha harmonizálna a parfümünk párunk illatával, válasszunk a páros illatok közül. 

shutterstock_250243078.jpg

A páros parfümök nem uniszex illatok, hanem két határozottan különböző parfüm, amik valamiben mégis összhangban állnak egymással. A férfi és a nő számára készült illatot ebben az esetben vagy valamilyen összetevő köti össze, vagy a stílusa, a hangulata. Ezeknek a parfümöknek a létrejöttét azonos gondolat ihlette, alkotóik célja az, hogy még jobban egymásra hangolja és összekösse viselőiket. 

shutterstock_457695496.jpg

Az illatok nagyon erősen hatnak az érzelmeinkre, gondoljunk csak arra, hogy egy régi illat a gyerekkorunkból milyen kellemes hangulatba hoz. Ugyanígy hatnak a parfümök is. Ha valakit szeretünk, kellemes a társaságában lenni, annak az illatától is romantikus hangulatba kerülhetünk, így ha páros parfümöt viselünk, ezzel is ráerősíthetünk a harmóniára.  

alien_edp_60ml_1280141.png

Ilyen páros illat a Mugler alkotta Alien is. A hölgyeknek készült parfüm egy édesen fűszeres, izgalmas orientális illat, aminek fejjegye a jázmin, szívjegye a kasmírfa. A különleges, titokzatos illatú parfüm viselője nyugalmat, békét sugároz és varázslatos a vonzereje.  

mugler_alien_man_edt_100ml.jpg

Az Alien férfi változata egy vanília, fehér ámbra, kaszmerán alapú fás illat. Egy olyan modern parfüm, amit a karizmatikus, magabiztos férfinak terveztek, aki tökéletes párja a női változatot viselő vonzó nőnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautysecrets.blog.hu/api/trackback/id/tr415355672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása